Onderhoud sieraden

Onderhoudstips sieraden

Onze sieraden zijn van goede kwaliteit maar om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij hier een aantal tips zodat je lang van onze sieraden kunt genieten.

* Voorkom contact met: Crème, parfum, water en vocht. 

* Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken.


* Door de PH-waarde van je huid kan je sieraad verkleuren.Dof geworden of verkleurde kralen kun je vaak oppoetsen met een schone zilverpoetsdoek.


* Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk en bij het sporten. Sieraden kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door te hard stoten. Daarnaast bestaat de kans de sieraden te verliezen.


* Het is het beste om sieraden niet los in een lade of doosje te leggen. Sieraden kunnen elkaar beschadigen; berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen.
 

* Maak je armband of ketting altijd dicht bij het opbergen zodat ze niet in de knoop raken.


* Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht/zonnebank. Kleurstenen kunnen daardoor verkleuren.

* Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die , als ze in aanraking komen met de metaallegeringen, vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding. Ook kan het de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden, pas op het allerlaatst om te doen.

* Doe je sieraden altijd af als je gaat slapen.

© 2019 - 2023 BlingAndMore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel